Pazartesi, Temmuz 11, 2011

YGS'de 420 puan alan genç intihar etti

YÜKSEK Öğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) 420 puan alan 19 yaşındaki Heybet Yılmaz, Batman'ın Kozluk İlçesi’nde ağaç dalına astığı poşu ile yaşamına son verdi. İlçede oturan 3 çocuk annesi 32 yaşındaki Sadiye Boral da evinde intihar etti.

Kozluk’un Kumpupınar Mezrası’nda oturan Heybet Yılmaz, dün öğle saatlerinde evlerinin inşaatında çalışırken, "Ağaç gölgesinde biraz dinleneceğim" diyerek ayrıldı. Bir süre sonra dönmeyince Yılmaz’ı arayan yakınları, boynuna bağladığı poşu ile ağaca asılı haldeki cesedini buldu. Kozluk Lisesi’ni başarı ile bitiren ve YGS’de aldığı 420 puanla ilçenin başarılı öğrencilerinden Heybet Yılmaz’ın intiharı ilçe merkezi ve köyünü yasa boğdu. Mezrada çok sevilen Heybet Yılmaz’ın hukuk okumak istediğini söyleyen yakınları niye intihar ettiğine bir anlam veremediklerini söyledi.

Kozluk’un Petecik Mahallesi’nde ekonomik durumları iyi olmayan ve kiralık evde oturan 3 çocuk annesi Sadiye Boral da, girdiği bunalım sonucu evinin tavanına astığı eşarbıyla yaşamına son verdi. Yaşları 2-6 arasında değişen 3 çocuğu bulunan Boral’ın yakınları, Boral’ın ekonomik durumları nedeniyle son günlerde bunalımda olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

ÖSYM ve diğer eğitim haberleri